ТОП-3 ефективні дієти без спорту

Estimated read time 1 min read

Багато хто вважає, що домогтися струнких тіл можна тільки регулярно займаючись спортом, але це далеко не так. Спорт справді допомагає схуднути, але без збалансованого харчування від занять спортом не буде жодного ефекту. Якщо ви не великий фанат спорту, тобто спеціально розроблені дієти, які не потребують фізичної активності та при цьому дають добрий результат.

Дієти для зниження ваги користуються популярністю, існують безліч видів, на будь-який смак та колір. Розклад дієт на кожен день дивіться за цією адресою https://zkol.org.ua/. Розглянемо три найпопулярніші дієти, які дають швидкий результат і не вимагають особливих зусиль та фізичної активності.

ТОП-3 ефективні дієти без спорту

Монодієти

Монодієти відносяться до жорстких дієт. Суть таких дієт полягає в тому, що ви вибираєте продукт, природно з корисної їжі, і їсте тільки його протягом всієї дієти. Зазвичай люди віддають перевагу яблукам, огіркам, вівсянці, гречці або вареній курячій грудці. Також під час дієти можна вживати каву, чай та кефір жирністю 1%, не можна забувати про воду, її потрібно випивати два літри на день. Дієта триває до 14 днів та допомагає скинути до 10 кілограм.

Питна дієта

Ця дієта вважається дуже жорсткою, проте спостерігати результат ви можете вже через 2 дні. Сидіти на ній потрібно не більше 7 днів, інакше можна завдати величезної шкоди своєму організму. Вона полягає в тому, що протягом усього часу ви вживаєте тільки рідини, в основному воду. На питну дієту за 7 днів можна скинути до 8 кілограм. Така дієта підійде любителям повалятися на дивані, оскільки на цей час не рекомендуються фізичні навантаження.

ТОП-3 ефективні дієти без спорту

Дефіцит калорій

Якщо вам хочеться смачно харчуватися, не відмовляючись від своїх улюблених продуктів, і при цьому худнути просто зменшіть порції, створивши дефіцит калорій. Такий спосіб харчування дозволить вам не відмовлятися від улюблених смакот і худнути. У середньому людині потрібно споживати 1500-2200 калорій на день підтримки ваги, на дефіциті це число скорочується до 1200-1000 калорій щодня. Терміни такої дієти ви встановлюєте самі, як і норму денну калорій, фізичні навантаження допоможуть прискорити процес схуднення.

Дієти допомагають досягти фігури вашої мрії, але не варто захоплюватися ними дуже часто. Будь-яка дієта – це стрес для організму, тому з ними потрібно бути дуже обережними, щоб не завдати шкоди своєму здоров’ю. Перед тим, як сідати на будь-яку дієту, проконсультуйтеся з лікарем.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours