Рецепт для мультиварки: ніжна геркулесова каша з ягодами

Estimated read time 1 min read

Каша з вівсяних пластівців виходить більш корисною і ніжною, якщо приготувати її в мультиварці з якими сухофруктами, улюбленими прянощами, а також соковитими ягодами. До речі, калорійність такої каші ви можете подивіться тут https://cbo.org.ua/kalorijnist-vivsyanki-na-100-gram-skilki-kalorij-i-bzhu-v-gerkulesovoj-kashi-i-vivsyanix-plastivcyax/.

До речі, хотілося б звернути увагу на те, що ягоди рекомендується використовувати не тільки свіжі, а й в’ялені, відмінно підійдуть також якісь заморожені ягідно-фруктові суміші. Такі суміші із заморожених соковитих фруктів та різних ягід зроблять геркулесову кашу ще смачнішою та кориснішою.

Інгредієнти:

– пластівці вівсяні (170 г);

– питна вода (560 мл);

– в’ялена журавлина (30 г);

– пастеризоване молоко (30 мл);

– кухонна сіль (за смаком);

– соковита груша невелика (одна штука);

– несолоне вершкове масло розм’якшене (за смаком);

– свіжозаморожена малина (30 г);

– гречаний мед (40 мл).

Рецепт для мультиварки: ніжна геркулесова каша з ягодами

Процес приготування:

Поставити на розігрівання мультиварки, потім влити в неї питну воду, додати вівсяні пластівці, а також в’ялену журавлину, насипати сіль, влити мед.

Додати молоко, потім встановити режим «Гасіння», готувати геркулесову кашу приблизно десять хвилин під кришкою, в цей же час потрібно нарізати соковиту грушу маленькими кубиками.

Відправити її в мультиварку і додати малину, закрити кришку і готувати солодку соковиту геркулесову кашу ще десять хвилин у тому режимі.

Відправити в мультиварку вершкове масло, за бажанням можна додати кардамон і якісь прянощі, потім прогрівати соковиту кашу з вівсяних пластівців ще кілька хвилин і подавати її до столу.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours