Робимо маски протягом 7 днів. Тижневий марафон.

Estimated read time 1 min read

Сьогодні ми розпочинаємо масочний марафон! Робимо маски щодня і насолоджуємось змінами нашої шкіри за 7 днів!

Понеділок: Овсянка.

У понеділок наша шкіра потребує енергії та харчування, тому приготуємо для неї маску з меленої вівсяної крупи. Для цього змішайте її з невеликою кількістю теплої води та залиште на 10 хвилин. Потім наносимо маску на півгодини, змиваємо теплою водою і ми готові до початку нового тижня.

Робимо маски протягом 7 днів. Тижневий марафон.

Вівторок: Йогурт Зволожуюча маска для обличчя Фруктово-ягідний йогурт

У вівторок ми втомлюємося менше, ніж у понеділок, але шкірі, як і раніше, потрібен заряд бадьорості та харчування на весь тиждень. Для цього використовуйте корисні властивості йогурту, що зволожує шкіру. Немає простішого рецепту, ніж йогуртова маска – просто нанесіть необхідну кількість натурального йогурту на обличчя на півгодини. Це не вимагає особливих витрат та ефективно допоможе вашій шкірі.

Середовище: Глина. Маска для обличчя киснева із зеленою глиною.

Змішати порошок із зеленої глини з теплою водою, додаючи її трохи до отримання пасти (маса не повинна бути дуже рідкою). Нанести маску на обличчя, уникаючи контуру очей і залиште на 15 хвилин. Щоб уникнути висихання, періодично збризкуй маску водою або натуральним гідролатом. Потім змий теплою водою. Маска із зеленої глини допомагає зробити шкіру більш сяючою та здоровою. Якщо у вас суха шкіра, використовуйте замість води йогурт, а після очищення шкіри нанесіть на обличчя зволожуючий крем або сироватку.

Четвер: Лимон та мед. Маска для обличчя Зелена фея.

Тиждень наближається до кінця. Настав час глибокого очищення та зволоження. Натріть цедру одного лимона, сам лимон подрібніть блендером. Мед підігрійте на водяній бані, щоб він був рідким. Змішайте все та нанесіть на обличчя, шию, декольте на 15 хвилин. Зону навколо очей уникайте. можна накласти на очі ватяні диски, просочені рицинова олія. Змийте маску теплою водою і нанесіть зволожуючий крем.

П’ятниця. Огірок.

До вихідних лишається один день. За тиждень наша шкіра втомилася, тому освіжаємо, глибоко зволожимо і повернемо їй пружність за допомогою огірка. Для приготування маски краще натерти огірок на тертці. Змішуємо його з молоком або рисовим відваром, а потім наносимо суміш на обличчя м’якими рухами. Дві скибочки огірка прикладаємо до віків, щоб оживити шкіру навколо очей. Тримаємо всі 20 хвилин, а потім вмиваємося прохолодною водою.

Робимо маски протягом 7 днів. Тижневий марафон.

Маска для обличчя Авокадо.

Суботу можна використовуватиме харчування шкіри. Приготуйте маску з авокадо. Розімніть м’якоть половини фрукта. Оскільки авокадо дуже багате на жирні кислоти, мінерали і вітаміни, то додавати до складу більше нічого не потрібно. Нанесіть на все обличчя, зону навколо очей, шию, декольте. Витримайте маску на обличчі, доки вона не підсохне. Потім вмийтеся теплою водою. Нанесіть крем.

Неділя. Маска – скраб для глибокого очищення.

Купуйте в аптеці сухий збір лаванди. Приготуйте відвар, остудіть. Додайте 1 таблетку ацетилсаліцилової кислоти. Нанесіть на обличчя. Зону навколо очей не торкаємось. Тримайте, доки не підсохне. Вмийтеся теплою водою.

На цьому семиденний марафон закінчено. Як бачите, всі склади доступні та легкі у приготуванні. При такому відході ваше обличчя скаже вам спасибі. Варіювати у складах. Наступний тиждень можна розпочати з іншими компонентами.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours