Як Знайти Багату наречену

Estimated read time 1 min read

Молодій людині зараз не так просто знайти і “зачепити” багату наречену, оскільки конкуренція серед чоловіків, які бажають видертися “з низів” за рахунок дам або багатих спадкоємиць, що відбулися в житті, дуже велика. Типаж малоосвіченого, накачаного, самовпевненого та егоцентричного “самця” не привабить заможну леді, хіба що тільки на одну ніч, а то й всього на годину-дві для сексу, що ні до чого не зобов’язує.

Як Знайти Багату наречену

Які якості та вміння потрібні альфонсу

Тому, сучасному щасливому альфонсу потрібно з себе дещо уявляти, перш ніж ставитися за мету як знайти багату наречену. Необхідні якості та вміння бідного нареченого, який бажає пролізти у вищі кола:

Походи у фітнес-клуб або самостійні тренування не менше ніж по 3-4 години 3 рази на тиждень. Це потрібно, щоб мати красиве, спортивне тіло, яке приваблює погляди і викликає бажання торкатися його. Не плутай цей пункт самовдосконалення з походами на фітнес з метою вигідного знайомства з жінкою, спочатку добийся, щоб до тіла були застосовні фрази: “Вау!…”, “Боже, який красень!”

Необхідно регулярно відвідувати особистого стиліста, косметолога та, за бажанням, солярій. Перші два фахівці обов’язкові, тому що недоглянута шкіра та волосся – 90% провалу справи на самому початку.

Пам’ятай, що не можна отримати багато, зовсім нічого не вклавши у себе. Щоб продати себе дорожче, доведеться витратитися, інакше розраховувати можеш лише на нетривалий роман із дамочкою з статком трохи вищим за середній.

Потрібно мати диплом про вищу освіту. Або, як варіант, багато займатися самоосвітою у будь-якій сфері, щоб можна було презентувати себе як фахівця, вміло приховуючи відсутність скоринок. Погодься, що на вечірці бомонда дама соромиться уявити кавалера випускником училища.

Вільне володіння англійською. Доведеться вивчити, оскільки це сильно розширить географію пошуку багатої нареченої та дозволить тобі подати себе в будь-якому суспільстві, навіть на зустрічі з іноземцями, які для заможної жінки не рідкість. Тому задумайся, як знайти хорошого вчителя – носія мови та практикуйся.

Потрібно більш ніж поверхове знання філософії, живопису, скульптури, літератури, історії. Інакше ти не зможеш вести розмови “на рівні”.

І одна з найважливіших сходів до того, як знайти багату наречену – знання етикету. Ідеальний такт і манери, вміння володіти собою будь-що і галантно поводитися з жінкою. По забудькуватості не відчинені двері можуть стати точкою у твоїх стосунках з нареченою.

Вивчити камасутру.

Всю вищезгадану роботу над собою потрібно проводити регулярно і після одруження або вдалого знайомства з багатою нареченою, інакше ти швидко “впадеш в ціні”, втратиш товарний вигляд і викинешся, а на твоє місце дама запросить більш інтелектуального і сексуального.

Тобі може здатися дивним, що потрібно вміти так багато, адже якщо не йдеться про зрілу жінку, то запудрити голову молоденькій багатій спадкоємиці не так складно, натиснувши на жалість і додавши по-максимуму романтики і пристрасті. Але врахуй, що за молодими доньками послів, начальників та бізнесменів завжди доглядають родичі, а вони ближче ніж на гарматний постріл тебе не підпустять просто так. Тому потрібно сподобатися не лише нареченій, а й її багатим родичам-спонсорам, а це складніше.

Як Знайти Багату наречену

Де знайти багату наречену

Якщо вищеназвані “уроки” засвоєні на зубок, штани згладжені, ненав’язливі дорогі парфуми побризкані, на обличчі вираз розумний і “злегка втомлений від життя”, то вирушай туди, де найпростіше знайти багату наречену:

  • Елітні фітнес-клуби.
  • Елітні клуби та бари.
  • Дорогий готель.
  • Вечірки посольств.
  • Виставки та зустрічі, які влаштовують представники певних національностей.
  • Автосалони, презентації нових автомобілів.
  • Іподром.
  • Показ мод.
  • Елітні йога-тури.
  • Курси особистісного зростання та бізнесу

При знайомстві відкрито не лебязі і не підлещуйся перед дамою, поводься з гідністю, пробуджуй її інтерес. Відразу не стрибай з нею в ліжко, утворюй вигляд, ніби придивляєшся, вибираєш і “знаєш собі ціну”. Коли справа дійде до сексу, покажи все, на що ти здатний і залиш у неї незабутні враження, а далі – як карта ляже.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours